Tietoa sivustosta

Sammakkoeläimet terraariossa on osa Sammakkolampi-sivustoperhettä. Sivusto sai alkunsa vuonna 1999. Lue lisää historiastamme täältä!

Alusta alkaen sivustolle on koottu sammakkoeläinten terraariohoitoa koskevia hoito-ohjeita, tekstejä ja kuvia, joita vuosien varrella olemme kirjoittaneet ja kuvanneet sammakkoeläimistä. Lisäksi olemme tuottaneet runsaasti materiaalia pelkästään tätä sivustoa varten. Pääset tutustumaan materiaaleihin ylälaidan navigaation, tai etusivun suorien linkkien kautta.

Sammakkolampi-sivuja ylläpitää aviopari Niina ja Joonas Gustafsson. Olemme harrastaneet herpetologiaa ja pitäneet sammakkoeläimiä lemmikeinä 1980-luvulta lähtien. Tällä hetkellä meillä on kotona laaja kokoelma erilaisia sammakkoeläimiä, ja omakohtaista kokemusta meillä on kymmenistä eri sammakkoeläinlajeista.

Vuosien varrella olemme tehneet sammakkoeläinten tiimoilta yhteistyötä mm. Suomen herpetologisen yhdistyksen Herpille koti -ringin, useiden eläinsuojeluyhdistysten, sekä Korkeasaaren eläintarhan kanssa. Joonas on mukana myös Maa- ja metsätalousministeriön alaisessa Seura- ja harrastuseläinten hyvinvoinnin neuvottelukunnassa, tällä hetkellä varapuheenjohtajana.

Sivustollamme ei ole mainosbannereita tai erityisiä kaupallisia tavoitteita, vaan teemme tätä omaksi iloksemme ja jakaaksemme tietoa kaikille asiasta kiinnostuneille. Ensimmäinen versio Sammakkolammesta ilmestyi nettiin vuonna 1999, ja siitä lähtien sivustoa on ylläpidetty ja päivitetty säännöllisesti.

Jos sivustostamme on ollut sinulle iloa tai hyötyä, täytä Sammakkolampi-sivujen palautelomake, tai lähetä sähköpostia. Mikään ei ole parempi kannustin sivuston jatkuvalle kehittämiselle kuin käyttäjien tyytyväinen palaute. Toki risujakin saa lähettää; asioita voi aina tehdä paremminkin!

Niina ja Joonas Gustafsson
gustafsson@sammakkolampi.net”Pikkupräntti”

Kaikki sivustolla olevat kuvat ja tekstit ovat teoksiamme jollei kuvan/tekstin yhteydessä mainita muuta tekijää. Sivuja tai kuvia ei saa käyttää ilman lupaa millään muulla webbisivulla, muussa julkaisussa tai muussa yhteydessä. Kielto koskee myös kuvien ”hotlinkkaamista” ja kopioimista ilman lupaa ulkopuolisille sivuille, sosiaaliseen mediaan tai painettuihin lehtiin tai muihin julkaisuihin.

Sivustolla esitetyt tiedot ja väittämät perustuvat vuosien varrella syntyneeseen henkilökohtaiseen kokemukseemme, sekä parhaaseen kirjatietoon, jota olemme asioista pystyneet löytämään. On kuitenkin mahdollista, että sivustolla on asiavirheitä tai ohjeita jotka eivät kaikissa tilanteissa ole parhaita mahdollisia. Niinpä toivomme, että jos löydät sivuilta tiedon joka epäilyttää sinua, tarkasta asia myös jostain muualta ja/tai ota yhteyttä meihin.

© 1999-2023 | Niina & Joonas Gustafsson